Kringloop 1e & 2e Hansje is een gezellige, sfeervolle winkel  met een passie voor unieke spullen en hergebruik. Ik geloof in de schoonheid van eerste & tweedehands spullen en streef ernaar om een unieke en inspirerende mix van  producten aan te bieden onze klanten. Onze collectie wordt zorgvuldig samengesteld en ik sta klaar om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte vondst. 


Maar wie ben ik?

Graag stel ik mezelf aan jullie voor: mijn naam is Miranda van der Gaag- Voorneveld. Ik ben geboren in Weesp (onder de rook van Amsterdam) Daar ging ik als jong meisje met mijn vriendin langs de deuren voor  heitje voor een karweitje. We leerden op die manier een oudere dame kennen, die iedere week uitkeek naar ons bezoek. Met diezelfde vriendin ging ik ieder jaar op Koninginnedag met 2e hands spullen op de markt staan. Dan gingen we vooraf langs de deuren om te vragen of mensen nog spullen voor ons hadden. Zo is mijn liefde voor oudere mensen en voor “oude” spullen ontstaan.
Op mijn 16e heb ik het ouderlijk huis verlaten, omdat ik heel graag een opleiding wilde volgen in de ouderenzorg. In die tijd woonde ik in Laren. Daarna heb ik lang in Eindhoven gewoond en nu woon ik sinds een paar jaar in Nijeveen. Ik ben nog steeds werkzaam in de ouderenzorg, waar ik werk als adviseur praktijkleren. Wat betekend dat ik me mag bezig houden met leren en ontwikkelen. Heel erg leuk om te doen, om vanuit mijn eigen kennis en ervaring anderen op weg helpen naar hun diploma.


Daarnaast is mijn hobby altijd kringlopen geweest, op zoek naar leuke, unieke, bijzondere of gekke spulletjes, t liefst voor een prikkie natuurlijk. Ook meubeltjes oppimpen in mijn vrije tijd heb ik altijd met veel plezier gedaan. En weggooien is toch zonde? Er zijn zoveel mooie spullen. Wat voor de één niet meer mooi is, is voor de ander een pareltje. Dat is zo geweldig aan kringlopen.

Iedereen heeft wel eens de vraag gehad: wat zou je doen met een miljoen? Op mijn 40e verjaardag kreeg ik die vraag, waarop ik antwoorde; een kringloop beginnen. Veel mensen geloofde me niet, maar ik meende het echt.
Hoe bijzonder dat ik 7 jaar later kan zeggen; Ik ben miljonair, oohnee.
Maar ik ga wel een kringloop beginnen. En daar ben ik bijzonder trots op. Samen met mijn man gaan we het avontuur aan. Hij vooral achter de schermen, en ik achter en voor de schermen.

Ik hoop dat jullie net als ik ook blij worden van de meest knusse kringloop van Steenwijk.
Ik zou het gezellig vinden om je te ontmoeten en een praatje te maken. 
Heel graag tot dan.

Groetjes Miranda. xxx

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb